2019 m. sausio 20 d., sekmadienis

Visa ko pradžia


Sveiki! 


   Noriu su Jumis susipažinti. Kadangi tai yra mano pirmasis įrašas šiame portale, todėl pradėsiu nuo prisistatymo. Galite mane vadinti Kiara ( šiaip esu Gabytė, jei jau oficialiai, bet man labiau patiktų būti Kiara. AČIŪ).


  Menininkė, dizainerė, grafikė, vadinkite kaip tik norite. Esu velnio nešta ir pamesta pana. Kodėl taip sakau? Būtų juk neįdomu, jei būčiau tokia pati pilka masė, kaip ir kiti. Ar ne? 


  Rašau knygas/istorijas. Mėgstu keliauti, bet mano didžiausias arkliukas yra - konditerija. Dievinu maistą, tuo labiau, jei jis yra saldus, kaip mirtis. 


  Nepasitikėkite manimi. Vieniem galiu atrodyti per jauna, kitiem nesubrendusi, o dar kitiem - skrajojanti padebesiais. Kokią pažinsi - tokią ir turėsi.


  Noriu keliauti aplink pasaulį ir kada nors tai tikrai įvyks. Naiviai svajoju įkurti modernią kavinę, kad visi paragavę skanėstų - apsilaižytų pirštus ir prašytų dar pakartoti. 


  Dabar taip, mano mieli keksiukai, atėjau čia linksmai praleisti laiko, tuo pačiu - sudominti ir Jus. Ar galiu pasitikėti Jumis? :) 



Iki greito pasimatymo, mano mieli keksiukai! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

KIAROS NAUJIENA

Tavo beprotiškos akys

Tavo beprotiškos akys, Jos taip nužiūri mane...  Pasakyk ką jauti,  Aš noriu išgirsti, Ką pasakys jos paslapčia...  Pažiūrėk į ma...